Axell Financial

Axell Financial Services biedt al jaren ondersteuning op het gebied van juridische, fiscale en financiële vraagstukken omtrent het werkgeverschap en bijbehorende wet- en regelgeving in Nederland en Polen.

Door onze jarenlange ervaring op de internationale arbeidsmarkt hebben wij antwoord op al uw vragen omtrent payrolling en verloning, zowel in Nederland als in Polen. Ook voor de begeleiding en ondersteuning van buitenlandse ondernemingen bij de oprichting van een bedrijf in Polen kunt u bij ons terecht. Wij hebben hiervoor alle specialisten in dienst.

Daarnaast geven wij u voor al deze expertises ook graag toegang tot ons netwerk van specialisten, zowel in Polen als Nederland. We hebben nauwe banden met gespecialiseerde advocaten, notarissen, fiscalisten en douanespecialisten die veel ervaring hebben binnen dit werkgebied.

Onze kernwaarden

Icon
Menselijk

Wij respecteren elke medewerker, klant en leverancier

Icon
Transparant

Wij zijn eerlijk

Icon
Oplossend

Werken hard, zijn altijd kritisch en positief

Icon
Oplossend

Wij tonen expertise

Icon
Ondernemend

Wij zijn alert en zien kansen

Image

Specialisten
Axell Financial Services maakt gebruik van de ervaring en kennis van interne en externe specialisten. Dankzij de steun van  Axell Logistics kunnen we onze horizon voortdurend verbreden en onze diensten aanpassen aan de behoeften van de markt.

Door hiervan te profiteren, garanderen we creatieve, effectieve en optimale financiële oplossingen die u zowel tijd als geld besparen!

Meer weten over onze dienstverlening?

Axell Logistics

Axell Financial

Over Financial

Alle Financial services

Financial services

Image

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van juridische, fiscale en financiële vraagstukken omtrent het werkgeverschap en bijbehorende wet- en regelgeving? Dan kunt u vrijblijvend contact met opnemen met een van onze specialisten voor meer informatie over Axell Financial Services.