Axell Logistics

Axell Logistics is een betrouwbare partner voor middelgrote ondernemingen op zoek naar geïntegreerde logistieke oplossingen.

Logistiek, distributie en internationaal transport
Axell Logistics vindt zijn oorsprong in 1933 in het Brabantse Diessen. Daar richtte Jo Timmermans dit familiebedrijf op onder de naam Timmermans Transport & Logistiek. Inmiddels is Axell Logistics uitgegroeid tot een internationaal bedrijf in transport en warehousing, met 2 locaties in Nederland – Diessen en Etten-Leur – en 5 in Polen. In de ruim 150.000 m2 magazijnruimten in Nederland en Polen, bieden we uiteenlopende logistieke activiteiten voor diverse klanten.

Naast distributie in de Benelux en Polen is Axell Transport ook internationaal transportspecialist op de corridor Benelux-Duitsland-Polen.

Axell Logistics is gefocust op het leveren van toegevoegde waarde door de inzet van onze gespecialiseerde medewerkers en logistieke diensten, effectief samenwerken en het continu zoeken naar verbetermogelijkheden.

Onze kernwaarden

Icon
Menselijk

Met, door en voor mensen kunnen we succesvol ondernemen

Icon
Transparant

Duidelijkheid en openheid vormen de basis voor een goede relatie

Icon
Daadkrachtig

Werken hard, zijn altijd kritisch en positief

Icon
Oplossend

Sinds 1933 denken wij van A naar B

Icon
Ondernemend

Samen met onze opdrachtgevers denken we steeds een stap vooruit

Value Added Logistics
Geen logistiek proces is hetzelfde, dus elke uitdaging vraagt om een andere oplossing. We vervoeren niet alleen een product van A naar B, maar voegen desgewenst ook extra waarde toe. Denk aan een passende verpakking of de juiste etiketten.

Met Value Added Logistics gaat het allang niet meer om vervoer alleen. Op onze eigen locaties en on site bij de klant, verzorgen wij uiteenlopende werkzaamheden zoals (re)labeling, co-packing, producten voorzien van prijsstickers, assembleren, samenstellen van winkeldisplays en giftpacks.

Wij werken onder andere samen met

Reviews van onze klanten

Flexibel en servicegericht

De gunstige ligging van Axell ten opzichte van het distributiecentrum in Tilburg speelde zeker mee bij deze beslissing, maar veel belangrijker zijn het concurrerende tarief en de flexibiliteit en servicegerichtheid van de mensen waar we mee samen werken.

Photo
Anne Outbound Operations

Open mensen, makkelijke communicatie en behulpzaam

Open mensen waar je makkelijk mee kan communiceren. Axell is altijd zeer behulpzaam en ik voel me gehoord. Axell heeft de juiste certificering en hebben een correcte prijs.

Photo
Bert Pharmacist

Partner and Friend

Voor mij is Axell geen leverancier meer. Axell is al meer dan 10 jaar een partner en vriend.  

Photo
Faye Export Support Officer

Operational Excellence

Axell Logistics zorgt voor consistente operationele uitmuntendheid in haar logistieke dienstverlening. Ik heb veel respect voor het team en ben erg te spreken over de samenwerking.

Photo
Michael Director of Supply Chain

They are very lovely people to deal with

We wilden niet verdwalen in  3PL. We zochten naar aandacht, betrouwbaarheid, reactievermogen en zorgzaamheid. Ze doen geweldig werk bij Axell Logistics, ook gezien het feit dat we zo ver weg zijn en we elkaar maar één keer persoonlijk hebben ontmoet. Goede communicatie is key.

Photo
Anne Head Of Operations

Thankful!

Axell Logistics is een belangrijke partner in ons Europese logistieke netwerk. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en hebben ons geholpen de groeiende B2C- en B2B-activiteiten van Larq te ondersteunen. We zijn dankbaar om hen als partner te hebben.

Photo
Kevin VP Operations

Case study Smurfit Kappa

De relatie met Smurfit Kappa ELCORR gaat zo’n 40 jaar terug in de tijd. In de periode was Axell verantwoordelijk voor het transport van golfkarton voor Philips. Vandaag de dag is de relatie nog steeds springlevend.

In de loop van de jaren is de samenwerking aanzienlijk uitgegroeid. Smurfit Kappa was voorheen groot afnemer van de transportdienst wat door de jaren een omkeer heeft gemaakt naar voornamelijk warehousing, bestaande uit op- en overslag. Door middel van een corridor met Conveyor (transportband) zijn we letterlijk en figuurlijk aan elkaar verbonden.

Lees volledige case study
Image

Wilt u gebruik maken van onze logistieke dienstverlening of heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor meer informatie over Axell Logistics.

Alle dienstverlening
Naast onze uiteenlopende logistieke diensten leveren we ook services op het gebied van accountancy en payrolling. Ontdek meer over wat Axell nog meer te bieden heeft.

Financial

Axell Financial

Over ons

Over Logistics

Alle Logistics services

Logistics services

Actualiteiten

Een terugblik op een bijzonder jaar
Group 27 December 2023

Een terugblik op een bijzonder jaar

Lees verder
Oprichting Axell Financial Services
Group 11 December 2023

Oprichting Axell Financial Services

Lees verder
Portret Henriëtte Timmermans
Group 27 October 2023

Portret Henriëtte Timmermans

Lees verder
90 jaar al vieren we mijlpalen
Group 29 September 2023

90 jaar al vieren we mijlpalen

Lees verder
Internationale uitbreiding
Group 31 August 2023

Internationale uitbreiding

Lees verder
ISO-certificering
Group 31 July 2023

ISO-certificering

Lees verder
3/6