Group, Logistics

Een terugblik op een bijzonder jaar

In het jaar dat achter ons ligt, vierde Axell met trots haar negentigste verjaardag, een periode die gekenmerkt werd door innovatie, groei en betrokkenheid.

Gedurende het afgelopen jaar verscheen er elke maand een terugblik op verschillende momenten uit de rijke historie van Axell, waarin het bedrijf en de werknemers de kans kregen om herinneringen op te halen. Dit betekende niet alleen het eren van successen en hoogtepunten, maar ook het erkennen van uitdagingen en groeimomenten die hebben bijgedragen aan de vorming van het bedrijf.

De terugblikken besloegen een breed scala aan onderwerpen, waaronder de oprichtingen van de verschillende takken, memorabele samenwerkingsverbanden, en de impact van Axell op lokale gemeenschappen. De viering van negentig jaar Axell weerspiegelt niet alleen de geschiedenis van een bedrijf, maar ook de veerkracht van een organisatie die bereid is zich aan te passen en te evolueren.

Terwijl het verleden wordt gevierd, blijft Axell zich richten op de toekomst. Vastbesloten om voort te bouwen op het fundament van negen decennia succes, kijkt Axell vol vertrouwen vooruit naar de volgende fase van haar reis, vastberaden om voortdurende innovatie, groei en positieve bijdragen aan de samenleving te blijven leveren.