Werken bij Axell

Een uitdagende baan. Stabiele groei. Aantrekkelijke salarissen. Klinkt goed? Bij ons werken we persoonlijk en op basis van vertrouwen. We voelen ons betrokken bij onze medewerkers en klanten. En we zijn gepassioneerd over ons werk. Wil je weten wat je van ons als familiebedrijf kunt verwachten? Ontdek de vacatures en voordelen bij Axell Group.

Of je nu logistieke of financiële diensten zoekt, bij Axell Group vind je gegarandeerd wat je nodig hebt. Ook voor je carrière. Bij Axell Group, een warm familiebedrijf, zorgen we voor betrouwbare dienstverlening en langdurig werkplezier.

Wat kun je van ons als werkgever verwachten?

Welkom bij Axell Group, waar werken betekent dat je deel uitmaakt van een hechte familie. Bij ons staan kernwaarden en klantgerichtheid centraal in alles wat we doen. We zijn een dynamisch en groeiend bedrijf, actief in Nederland en Polen, dat zich richt op het leveren van de meest innovatieve en flexibele logistieke oplossingen. Onze missie is eenvoudig: waarde toevoegen voor onze klanten door middel van effectieve samenwerking, continue verbetering en open communicatie.

Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij Axell Group krijg je de kans om je talenten te ontwikkelen en te groeien in een ondersteunende en stimulerende omgeving. We zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die ons team willen versterken en samen met ons willen bijdragen aan duurzame resultaten. Ontdek de carrièremogelijkheden en voordelen van werken bij Axell Group en word onderdeel van onze succesverhaal. Samen creëren we meerwaarde. Adding value together.

Vacatures

Vacatures in Nederland

Vacatures

Vacatures in Polen

Onze waarden

Icon
Ondernemend

Bij Axell Group omarmen we ondernemerschap als kernwaarde, moedigen we initiatief aan en stimuleren we verantwoordelijkheid. Je krijgt hier de kans om innovatieve oplossingen bij te dragen en onze bedrijfsgroei te bevorderen.

Icon
Respect

Respect staat bij Axell Group centraal. We waarderen teamdiversiteit, luisteren naar elkaar en behandelen elkaar vriendelijk en begripvol. Je werkt hier in een inclusieve omgeving waar respect voorop staat.

Icon
Transparant

Bij Axell Group geloven we in open communicatie en transparantie. We delen eerlijk informatie, nemen beslissingen op basis van feiten en bevorderen een cultuur van vertrouwen en eerlijkheid. Je maakt deel uit van een organisatie waar transparantie normaal is.

Icon
Besluitvaardig

Bij Axell Group zijn we besluitvaardig en doelgericht. We nemen snel en weloverwogen beslissingen, zelfs in complexe situaties, om onze doelen te bereiken. Je krijgt hier de kans om je besluitvaardigheid te tonen en samen met ons uitdagingen aan te gaan.

Icon
Oplossend

Bij Axell Group zijn we gefocust op het vinden van oplossingen. We zien uitdagingen als kansen, werken samen om obstakels te overwinnen en streven altijd naar de beste resultaten voor onze klanten. Je kunt hier je creativiteit en probleemoplossende vaardigheden benutten in een dynamische werkomgeving.

Meer weten over Axell?

Lees meer

Over ons

Lees meer

Actueel

Bekijk

Diensten

Vragen over werken bij Axell?

Ons team staat voor je klaar.

Neem contact op

"*" indicates required fields

Privacy Policy*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.