Contact

Wij helpen u graag verder met al uw vragen. U kunt persoonlijk contact met ons opnemen door te bellen of onderstaand contact formulier in te vullen.

Locaties

No locations found...
Axell Logistics Łyszkowice PL

Czatolin 224
99-420 Łyszkowice
Polen

Axell Financial Services Nowy Tomyśl PL

Filia Nowy Tomyśl
ul. Piłsudskiego 46
(wejście od ul. Asnyka)
64-300 Nowy Tomyśl

Polen

Axell Logistics Skierniewice PL

Stanisława Rybickiego 41,
96-100 Skierniewice
Polen

Axell Logistics Rakoniewice PL

Grodziska 50,
62-067 Rakoniewice
Polen

Axell Logistics Gliwice PL

Aleja Jana Nowaka-Jeziorańskiego 39,
44-102 Gliwice
Polen

Axell Financial Services Skierniewice PL

Stanisława Rybickiego 41,
96-100 Skierniewice
Polen

Axell Logistics Teresin PL

Aleja 20-lecia 23D, hala DC3,
96-515 Teresin
Polen

Axell Logistics Warschau PL

1 Sierpnia 6, budynek
02-134 Warschau
Polen

Axell Logistics Diessen NL

De Buskes 14
5087 MA Diessen
Nederland

Axell Logistics Etten-Leur NL

Hermelijnweg 7
4877 AE Etten-Leur
Nederland

Axell Logistics Zevenbergen NL
Tradeboulevard 7
4761 RL  Zevenbergen
Nederland
Axell Group Hoofdkantoor Polen

Hoofdkantoor Polen
1 Sierpnia 6, budynek
02-134 Warszawa
Polen

Axell Group Hoofdkantoor Nederland

Hoofdkantoor Nederland
De Buskes 14
5087 MA Diessen
Nederland

Bekijk de locaties op de kaart:

Vragen of opmerking?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over Axell Group, dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

"*" indicates required fields

Privacy Policy*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Onze FAQ geeft niet op elke vraag antwoord. Mocht uw vraag onbeantwoord zijn, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Heeft u een specifieke vraag voor een van onze afdelingen? Klik dan op de desbetreffende afdeling voor de contactgegevens: Axell Group, Axell Logistics en Axell Financial Services.

Wat is e-fulfilment?

E fulfilment is een essentieel onderdeel van de e-commerce logistiek, waarbij het fulfilment center een centrale rol speelt. Fulfilment betekent het complete proces van het verwerken van online bestellingen, vanaf het moment dat een klant een aankoop doet tot de uiteindelijke levering aan de deur. Een betrouwbare partner in e-fulfilment zorgt ervoor dat het gehele logistieke proces soepel en efficiënt verloopt, inclusief voorraadbeheer, orderverwerking, verpakking en verzending. Dit stelt e-commerce bedrijven in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten terwijl ze verzekerd zijn van een naadloze leveringservaring voor hun klanten.

Kunnen we onze IT systemen met elkaar koppelen?

Ja, dat is mogelijk. Bij Axell Logistics bieden we de mogelijkheid om onze IT-systemen te koppelen met die van uw bedrijf. Dit zorgt voor een vlekkeloze integratie van gegevens en processen, waardoor de efficiëntie en transparantie in de supply chain verbeteren.

Ik heb winkels in het buitenland. Levert Axell Group daar ook?

Ja, Axell Group levert ook in het buitenland. Wij verzorgen leveringen in de gehele Benelux. Dankzij onze uitgebreide logistieke infrastructuur en ervaren chauffeurs zijn wij in staat om uw winkels in deze regio's efficiënt en betrouwbaar te bevoorraden. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw producten altijd op tijd en in uitstekende staat aankomen, ongeacht de locatie van uw winkels binnen de Benelux.

Houdt Axell Logistics rekening met de milieunormen?

Ja. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. We zetten ons actief in om onze ecologische voetafdruk te verkleinen door het gebruik van milieuvriendelijke voertuigen, efficiënte routes en het naleven van strikte milieuregels. Door deze inspanningen zorgen we ervoor dat onze logistieke diensten niet alleen efficiënt en betrouwbaar zijn, maar ook milieuvriendelijk.

Wat betekent VAS en VAL?

Value Added Services (VAS)

Bij Value Added Services (VAS) streven we ernaar om waarde toe te voegen aan uw goederen door middel van praktische handelingen zoals assembleren, verpakken en andere specifieke diensten die de functionaliteit of presentatie van uw producten verbeteren.

Value Added Logistics (VAL)

Value Added Logistics (VAL) gaat verder dan enkel de producten zelf. Het richt zich op het toevoegen van waarde aan uw gehele supply chain. Dit omvat strategische processen en activiteiten die niet alleen de efficiency en effectiviteit van uw logistieke operaties verbeteren, maar ook de algehele waarde van uw producten verhogen gedurende de gehele distributie- en leveringsketen.

Zijn VAS diensten altijd een standaard pakket?

Nee, Value Added Services komen niet in een standaard pakket. Onze diensten zijn maatwerk en worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Axell Logistics biedt VAS op een flexibele manier aan.

Kunnen VAS ook worden geïntegreerd in mijn bestaande logistieke processen?

Ja, VAS kunnen perfect worden geïntegreerd in uw bestaande logistieke processen. Door de samenwerking aan te gaan met Axell Logistics, kunt u deze extra diensten direct in uw supply chain opnemen. Een meer geïntegreerde en efficiënte operationele workflow is het resultaat.

Waarom zou u het uitbesteden?

Het uitbesteden van fulfilment biedt veel voordelen. Het bespaart kosten omdat u geen eigen magazijn en personeel hoeft te faciliteren. Daarnaast kan Axell Logistics snel opschalen bij drukte. We hebben de technologie, kennis en ervaring om bestellingen snel en foutloos af te handelen. Door fulfilment uit te besteden, kunt u zich volledig richten op het product.

Waarom warehousing uitbesteden?

Het is voor een bedrijf aantrekkelijk om warehousing uit te besteden vanwege verschillende redenen. Het bespaart kosten op magazijnruimte, personeel en apparatuur, en het biedt flexibiliteit om opslagruimte aan te passen aan de vraag. Daarnaast hebben logistieke dienstverleners zoals Axell Logistics de expertise en apparatuur om voorraden efficiënter te beheren. Bovendien helpt uitbesteding bij het delen van risico's, zoals schade of verlies van goederen. Hierdoor wordt de operationele efficiëntie en nauwkeurigheid verbeterd.

Wat is het verschil tussen warehousing en fulfilment?

Warehousing en fulfilment zijn beide belangrijke onderdelen in de logistieke sector, maar met verschillende functies. Warehousing richt zich op het opslaan en beheren van goederen in een magazijn, inclusief het organiseren, controleren en bijhouden van voorraad. Het biedt een veilige plek voor goederen totdat ze nodig zijn. Fulfilment gaat verder door het hele proces van orderverwerking te omvatten: van het ontvangen van klantorders, orderpicking, verpakken en verzenden tot aan klantenservice en retourbeheer. Fulfilment is gericht op efficiënte doorvoer van producten om snelle leveringen te garanderen en aan klantverwachtingen te voldoen.