Contract logistiek

Contract logistiek op maat - Verbeter uw supply chain met Axell Group

Op maat gemaakte logistieke oplossingen

Op het gebied van contractlogistiek bieden wij niet alleen standaard kostenefficiënte diensten, maar ook op maat gemaakte oplossingen aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met onze flexibele en klantgerichte aanpak garanderen we optimale efficiëntie en betrouwbaarheid.

Bij Axell Group begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Wat uw logistieke behoeften ook zijn, Axell Group kan u de logistieke opzet bieden die het beste bij uw behoeften past. Misschien bent u een groeiende MKB-ondernemer die logistiek advies en oplossingen nodig heeft om internationaal uit te breiden. Met onze schaalbare oplossingen en lokale ondersteuning kunt u eenvoudig extra opslagcapaciteit op een nieuwe locatie toevoegen wanneer dat nodig is. We werken samen met u aan een toekomstbestendige logistieke opzet om uw toekomstige groei te vergemakkelijken en te ondersteunen.

Meer weten? Onze teams van Axell Group staan voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Direct contact opnemen
warehouse, contractlogistiek

Logistiek partner

Uw transport efficiënt inrichten? Ontdek de voordelen van contractlogistiek bij Axell Group.

Contractlogistiek bij Axell Group betekent dat we de routeplanning van uw bedrijf overnemen en de producten volgens schema afleveren. Sinds 1933 investeren we voortdurend in het versterken van onze kwaliteiten en het innoveren van processen en ICT om een betrouwbare partner te zijn. Ons doel is om de efficiëntie, prestaties en flexibiliteit van uw logistieke processen continu te verbeteren.

Branchespecifieke magazijnfaciliteiten en -capaciteiten

Bij Axell Group bieden we branchespecifieke magazijnfaciliteiten en -capaciteiten voor bedrijven in de retail-, fashion-, hightech-, healthcare-, consumentenproducten- en renewable energysector. Wat uw branche ook is, we kunnen een oplossing op maat maken voor uw behoeften.

Bijvoorbeeld, al sinds vele jaren is op één van onze locaties een transportband 24/7 actief om de invoer van binnenkomende pallets direct vanuit een nabijgelegen productielocatie te reguleren.

Van pallet picking tot pick & pack-proces

Door onze diversiteit aan magazijnen kunnen wij zorg dragen voor al uw opslagbehoeften op korte en lange termijn. Vanuit onze Nederlandse en Poolse magazijnlocaties zijn we in staat om aan al uw behoeften te voldoen.

Of het nu gaat om een groot volume volledige palletoperatie, pakketpicking of stuk pick & pack-proces.

Diversiteit

Opslag in blokstapeling, palletstellingen of pickplanken

Branches

Veilige opslag en fulfilment van Retail, FMCG, Food & Feed of Industriële producten

Gecertificeerd

ISO 9001 – 2015 en IFS Logistics 2.2 voor opslag van voedingsmiddelen

Begeleiding

Ondersteund door in-house IT & Engineering team

De totaaloplossing voor uw logistiek

Contract logistiek is een vorm van logistiek die bedrijven in staat stelt om hun gehele supply chain uit te besteden aan een gespecialiseerde partner. Axell Group is zo’n partner. Als logistiek dienstverlener neemt Axell Group uw gehele supply chain uit handen, van warehousing tot transport en van crossdocking tot pallet picking. Door deze diensten te centraliseren, bent u verzekerd van gestructureerde, efficiënte en veilige logistiek.

Uw logistieke infrastructuur is bij Axell Group in goede, ervaren handen.

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor contract logistiek door Axell Group?

Al onze oplossingen zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

  • Inbound
  • Opslag
  • Outbound
  • Value Added Services (VAS)
  • Value Added Logistics (VAL)
  • Customs
  • Transport en distributie

Interesse in onze contract logistieke diensten?

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Grenzeloze inzet in verschillende landen

Ons familiebedrijf is in 1933 in Nederland opgericht, maar dankzij onze grenzeloze inzet bieden wij met 8 locaties in Nederland en Polen, 150.000 m² aan opslagcapaciteit, en een vloot van 125 vrachtwagens logistieke diensten aan een breed en internationaal klantenbestand.

Nederland

Polen

Image

Wij kiezen voor duurzaamheid

Duurzaamheid is van groot belang voor Axell Logistics en haar klanten. We streven altijd naar milieuvriendelijke oplossingen. Daarom nemen we voortdurend maatregelen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo gebruiken we een warmtepomp, zonnepanelen eco-combo’s en HVO100-brandstof. In alle keuzes is duurzaamheid prioriteit. In het vierde kwartaal van 2024 voegen we de eerste volledig elektrische vrachtwagen toe aan onze vloot.

Veelgestelde vragen

Hoe flexibel is contract logistiek bij veranderingen in vraag en markt?

Contract logistiek is zeer flexibel en kan zich snel aanpassen aan veranderingen in vraag en marktomstandigheden. Axell Group beschikt over de middelen en expertise om snel op te schalen of af te schalen, waardoor uw bedrijf kan inspelen op seizoensgebonden fluctuaties, groeiende markten of onverwachte ontwikkelingen.

Hoe garandeert contractlogistiek de veiligheid en naleving van regelgeving?

Axell Group heeft uitgebreide kennis van en ervaring met de wet- en regelgeving op het gebied van transport, opslag en distributie. Wij zorgen ervoor dat alle logistieke operaties voldoen aan de veiligheids- en milieunormen. Zo voorkomt u boetes en juridische problemen, en zorgt u voor een veilige en conforme logistieke operatie voor uw bedrijf.

Welke sectoren kunnen profiteren van contract logistiek?

Sectoren zoals retail, mode, elektronica, technologie, voeding en gezondheidszorg kunnen allemaal profiteren van op maat gemaakte logistieke oplossingen. Elk van deze sectoren heeft zijn eigen logistieke uitdagingen en eisen,. Een ervaren logistieke partner als Axell Group kan op maat gemaakte oplossingen bieden om aan specifieke behoeften te voldoen.

Meer diensten van Axell Group

Financial

Financial

Logistics

Over Logistics

Logistics services