Group, Logistics

Mogelijke schade na de brand in Etten-Leur

Aan iedereen die het betreft.

Afgelopen maandag heeft er een grote brand plaatsgevonden in ons pand aan de Hermelijnweg te Etten-Leur.

Wij begrijpen dat deze gebeurtenis ook van invloed kan zijn op uw situatie en/of (leef)omgeving. Op het dak van ons complex waren zonnepanelen geïnstalleerd. Als gevolg van de brand zijn er glasdeeltjes van de zonnepanelen verspreid in de omgeving.

Wij onderschrijven dat dit voor sommigen van u zorgen geeft en mogelijk ook schade heeft veroorzaakt. We werken samen met de relevante autoriteiten om ervoor te zorgen dat de situatie zo veilig en snel mogelijk wordt opgelost.

Vandaag start er een extern onderzoek voor het bepalen van de omvang van het gebied waarin de glasdeeltjes zich kunnen hebben verspreid. Hierbij wordt in basis gebruikt gemaakt van de locatie van het gebouw en de omgevingsfactoren, zoals windrichting en -snelheid op het moment van de brand.

Wij betreuren het zeer indien u schade heeft geleden naar aanleiding van de brand. Wij  verzoeken u, in geval van schade, om de schade te melden bij uw eigen verzekering.

Zie hiervoor ook de informatie die ZLTO op haar website heeft geplaatst

We willen u bedanken voor uw begrip en steun in deze moeilijke tijd en hopen op een spoedig herstel voor alle betrokken partijen.