Group

Stage bij Axell

Wil jij een leerzame en uitdagend leerplek, stage of afstuderen in de transport en logistiek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Studenten zijn belangrijk voor Axell voor het opdoen van nieuwe kennis en inzichten, maar natuurlijk ook voor het binnenhalen van nieuw talent. Als maatschappelijk verantwoorde organisatie geven wij jou graag de ruimte om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen.  

Bij Axell Group zijn wij gericht op effectief samenwerken, continu verbetermogelijkheden zoeken en open met elkaar communiceren.

Samen met medewerkers en klanten waarde toevoegen is daarom ons doel. Adding Value Together.

Dat zit als familiebedrijf in ons DNA. Of het nu gaat om de toegevoegde waarde van logistieke diensten of faciliteren in financiële diensten: onze organisatie heeft de drive om duurzame resultaten te behalen. 

Gezien het brede scala aan services kunnen wij jou als student verschillende mogelijkheden bieden tot het ontwikkelen als professional binnen de logistieke sector. Dit kan onder andere op de afdeling en locaties, waaronder Diessen en Etten-Leur. 

  • Transport planning – Diessen; 
  • Marketing – Diessen; 
  • Customer Service – Etten-Leur; 
  • International Transport – Diessen
  • IT – Etten-Leur en Diessen. 

Axell biedt stageplaatsen aan voor MBO en HBO studenten in de vorm van een meewerk- of afstudeerstage. Je kunt operationeel meedraaien op een afdeling of een onderzoek uitvoeren in de vorm van een scriptie.  

Als internationale organisatie liggen er veel kansen tot het ontwikkelen van kennis en ervaring. Je leert schakelen tussen twee landen in het Engels. Je krijgt de kans om jouw opgedane kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk en kunt jouw onderzoeksresultaten of adviezen implementeren.    

Onze collega’s staan klaar om jou alles te leren. Zo creëren we samen een betekenis volle stage. 

Wil jij stagelopen bij een logistiek bedrijf wat al meer dan 90 jaar in het vak zit? Meld je dan aan via Werken bij Axell.