Group, Logistics

Veiligheid voorop!

Van Gool Workwear en Axell Group zorgen samen voor een veilige werkomgeving van de chauffeurs

Twee lokale partijen, Van Gool Workwear uit Hilvarenbeek en Axell Group uit Diessen, hebben een paar maanden geleden de handen ineengeslagen voor de ontwikkeling van de nieuwe bedrijfskleding van Axell.

Thema’s die van belang waren bij de keuze van de nieuwe werkkleding zijn: veiligheid, duurzaamheid en draagcomfort. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de definitieve samenstelling van het totale assortiment. Echter op het gebied van veiligheid – en daarmee de zichtbaarheid van de chauffeurs als ze aan het werk zijn – is alvast een voorzet genomen op de verdere samenwerking tussen de twee partners.

Op advies van Van Gool Workwear is gekozen om alle chauffeurs van Axell in Nederland en Polen in nieuwe veiligheidsjassen – in fluoriserend geel en met reflecterende striping – te steken. Daarbij is gekozen voor een duurzame soft shell jas met bijbehorende rain shell (beide van HAVEP) die afzonderlijk van elkaar of samen gedragen kunnen worden, afhankelijk van het weer. Alles geheel volgens de Europese Wet- en Regelgeving. Naast de jassen ontvangen alle chauffeurs ook een bijpassende veiligheidstas met alle Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

Van Gool biedt een totaalservice door het leveren, bedrukken en op voorraad houden van de kleding, waardoor de levertijden kort zijn. De start van een mooie samenwerking tussen deze 2 lokale partners.

Foto: van rechts naar links Rob van Gool (Van Gool Workwear) en Henriëtte Timmermans (Axell Group)