Chauffeur worden bij Axell

Zijn de wegen in Nederland voor jou niet onbekend en zit je graag op de weg? Heb jij ervaring als chauffeur en ben je in het bezit van een geldig CE-rijbewijs inclusief Code-95? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Image

Wat ga je doen?
Vanuit standplaats Tilburg, Diessen of Etten-Leur vertrek je ’s ochtends naar de klant. Doordat je voornamelijk in Nederland rijdt ken je de wegen en zorg je ervoor dat de goederen netjes op tijd bij de klant geleverd worden. Hierbij gebruik je indien nodig een EPT of kooi aap.

Als chauffeur bij Axell Logistics is geen enkele dag hetzelfde, omdat je voor diverse klanten zal gaan rijden, zoals Kwantum, de Bijenkorf, Paccor en Smurfit Kappa. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag voor dat het werk gedaan wordt en onze klanten tevreden zijn. 

Wat breng je mee?
Je bent in het bezit van een CE-rijbewijs en een geldige Code-95. Indien je in het bezit bent van een heftruck- of EPT certificaat is dit een pré. Omdat geen enkele dag hetzelfde is, verwachten wij dat je een flexibele instelling hebt.

Daarnaast ben je representatief je bent tenslotte het visitekaartje voor onze klanten. Tot slot beheers je de Nederlandse taal. 

Waar wij voor staan

Icon
Menselijk

Wij respecteren elke medewerker, klant en leveranciers

Icon
Transparant

Wij zijn eerlijk

Icon
Daadkrachtig

Wij zijn pro-actief

Icon
Oplossend

Wij tonen expertise

Icon
Ondernemend

Wij zijn alert en zien kansen

Werken als Chauffeur bij Axell Logistics betekent werken in een familiebedrijf waarin kernwaarden en klantgerichtheid de basis zijn van de bedrijfscultuur. We zijn daarom voortdurend op zoek naar gedreven mensen met talent.

Image

Wat bieden wij?
Je komt te werken binnen een echt Brabants familiebedrijf.  Ondanks dat geen enkele dag hetzelfde is, krijg je als chauffeur binnen Axell Logistics wel vastigheid. De werktijden zijn veelal regelmatig en je rijdt zoveel als mogelijk op je eigen trekker/combi. Je hoeft onderweg niet tot nauwelijks te overnachten en er is weinig weekend-werk.  

Ook kun je bij ons rekenen op een marktconform salaris, reiskosten en WIA-hiaat verzekering conform de CAO Beroepsgoederenvervoer en leuke sociale activiteiten. Daarnaast hebben we aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en bieden we uitzicht op een vast dienstverband. 

Solliciteer direct

Axell Logistics in Nederland opereert vanuit de locaties Diessen en Etten-Leur. De medewerkers zijn dagelijks betrokken bij het bieden van een totaalpakket aan logistieke oplossingen. Opslag, overslag, Value Added Logistics en nationaal transport zijn de hoofdactiviteiten van Axell Logistics.