Group, Logistics, MVO

Hulpgoederen aangekomen in Oekraïne  

De inzamelingsactie was een succes maar het organiseren van het transport bleek een uitdaging.

Toen we in maart hoorden van de verschrikkelijke gebeurtenissen die zich afspeelden in Oekraine, hebben we vanuit Axell onmiddellijk actie ondernomen. Wij hebben al onze werknemers, leveranciers en klanten uit zowel Polen als Nederland betrokken bij het bieden van de nodige de steun en hulp.  

Dankzij een inzamelingsactie die we in april en mei hebben georganiseerd, zijn we erin geslaagd meer dan 40 pallets met de meest noodzakelijke producten, voedsel en zelfs kleding te verzamelen. 

Vervoer naar Bucha  
Hoewel de inzameling voor onze organisatie zonder problemen verliep, bleek het vervoer naar Bucha (UK) nogal problematisch te zijn. Het heeft ons veel tijd gekost om een geschikte en betrouwbare vervoerder te vinden die onze pallets in Oekraïne zou kunnen afleveren.  

Dankzij de eindeloze inspanning van onze collega in Skierniwice (PL) , Marzena Wach, zijn we er toch in geslaagd het transport te organiseren en zijn de goederen en donatie op de plek van bestemming, Bucha. Het is dankzij haar vastberadenheid en inspanningen dat het gelukt is om het vervoer te organiseren. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder haar rechtstreekse contacten met de autoriteiten van de stad Tuszyn en Bucz, die gedurende de operatie een onschatbare steun zijn geweest.  

We zijn trots op iedereen die bij de inzameling betrokken was. Klanten, leveranciers, werknemers en vervoerders.  Een speciaal woord van dank gaat uit naar Marzena, zonder wie al onze inspanningen misschien tevergeefs zouden zijn geweest.