Group, Logistics

ISO-certificering

Axell staat al 90 jaar voor kwaliteit met vanaf 1990 de eerste ISO-certificering

In de 90 jaar van ons bestaan, sinds de oprichting in 1933, hebben we ons altijd gericht op het leveren van kwaliteit aan onze klanten. Op 9 juli 1990 bereikte we een belangrijke mijlpaal door als een van de eerste bedrijven in Nederland ISO 9001 gecertificeerd te worden voor – onder andere – het leveren van onze opslag- en transportdiensten. ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met vereisten voor kwaliteitsmanagement. Het is een standaard voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt.

Al in 1990 bewezen we, toen nog opererend onder de naam J. Timmermans Diessen B.V., met deze ISO 9001-certificering onze sterke toewijding aan het leveren van kwaliteit. De certificering was ook zeker niet een eenmalige toekenning. Onze huidige ISO 9001:2015 certificering, toont dat we ons tot op de dag van vandaag focussen op het handhaven van hoge normen.

Kwaliteitsmanagement zit namelijk verankerd in elk aspect van de processen van onze organisatie. Het zorgt ervoor dat we effectief omgaan met risico’s en voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten en andere belanghebbenden, inclusief naleving van relevante wetten. Met het ISO-kwaliteitsmanagement zorgen we voor voortdurende verbetering van onze diensten, waarbij we ernaar streven telkens weer beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten.