Group, Logistics

Aanstelling CEO

Ad Wijnhoven aangesteld als CEO van Axell Group

Ad Wijnhoven heeft ruim 25 jaar internationale ervaring in de logistieke branche via senior management- en directiefuncties die hij heeft bekleed bij gerenommeerde organisaties zoals The Brinks Company, Iron Mountain, DHL, Kuehne+Nagel en BAX Global. Hij heeft een bewezen staat van dienst als verbindend en coachend leider en strategisch denker.

Familiebedrijf verder blijven uitbouwen
Henriëtte Timmermans, Eigenaar van Axell Group, licht de benoeming toe: “Ik ben verheugd om Ad Wijnhoven te verwelkomen als CEO van Axell Group om onze strategische visie verder te ontwikkelen en te implementeren. Ad is een ervaren en ondernemende bestuurder uit de branche, met een passie voor mensen en klanten. Ik ben ervan overtuigd dat Ad goed aansluit bij onze bedrijfscultuur en ons familiebedrijf zal blijven uitbouwen.”

Realiseren doelstellingen
Ad Wijnhoven vult hierop aan: “Ik kan niet wachten onderdeel uit te maken van Axell Group en om samen met mijn nieuwe collega’s in Polen en Nederland bij te dragen aan een uitstekende service voor onze klanten en aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.”

Axell Group kijkt uit naar de waardevolle bijdrage die Ad Wijnhoven zal leveren aan de ambitie van de organisatie om verder te professionaliseren en het bedrijf met succes naar de toekomst te leiden.