Transport

Voor alle denkbare vormen van transport heeft Axell Logistics al 90 jaar een passende oplossing.

Transport voor uw producten

Transport is het verplaatsen van goederen van de ene locatie naar de andere met behulp van verschillende vervoermiddelen zoals vrachtwagens. Transport speelt een belangrijke rol in de economie door de distributie van producten mogelijk te maken, waardoor bedrijven hun goederen kunnen leveren aan klanten en markten kunnen bereiken. Efficiënt transport verbetert de leveringsketen, minimaliseert kosten en draagt bij aan klanttevredenheid.

Meer weten? Onze teams van Axell Logistics staan voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Uw betrouwbare partner

Axell Logistics biedt betrouwbaar transport over land door te investeren in duurzame en innovatieve oplossingen. Onze vloot is modern en goed onderhouden. Daarnaast zijn al onze transportactiviteiten gecertificeerd volgens de hoogste veiligheidsstandaarden. Dit alles wordt ondersteund door een ervaren team van logistieke professionals die toegewijd zijn aan het leveren van een klantgerichte service aan onze klanten.

Bij Axell Logistics streven we ernaar uw transport efficiënter, voordeliger en veiliger te maken. Wij zijn uw logistieke dienstverlener met jarenlange ervaring.

Van start tot bestemming

Axell Logistics staat klaar om een stap extra te zetten voor uw transportbehoeften. Laat uw gegevens achter, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

Dien een terugbelverzoek in

"*" indicates required fields

Privacybeleid*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Transport door
Axell Logistics

Als u snel, veilig en professioneel vervoer nodig heeft, bent u bij ons aan het goede adres! Het dynamische planningssysteem (TMS) met real-time tracking van voertuigen en ladingen ondersteunt maximale transparantie en zichtbaarheid. Dit proberen we op een zo duurzaam mogelijke manier te doen, met oog op een groene toekomst. Ons wagenpark voldoet aan de laatste eisen op het gebied van milieu- en geluidsnormen. Zo gebruiken we eco-combi’s en sinds 2021 rijdt een deel van onze vloot op HVO100, een fossielvrije duurzame brandstof.

Volledige ladingen (FTL)

Voor het transport van volledige ladingen biedt Axell Logistics een snelle en veilige Full Truck Load (FTL) service die ideaal is voor bedrijven die hun goederen efficiënt en zonder tussenstops willen vervoeren. Dit type transport zorgt voor een directe levering van uw goederen, waardoor de doorlooptijd aanzienlijk wordt verkort en het risico op beschadiging wordt geminimaliseerd. De service van Axell Logistics is flexibel en klantgericht.

 

Groupage (LTL)

Axell Logistics biedt een Less than Truck Load (LTL) service, een efficiënte en kosteneffectieve transportoplossing voor kleinere ladingen die geen volledige vrachtwagen vullen. Deze service is uitermate geschikt voor bedrijven die niet genoeg goederen hebben om een volledige vrachtwagen te vullen, maar wel meer dan wat met reguliere pakketdiensten verzonden kan worden. LTL transport bij Axell Logistics kenmerkt zich door het combineren van zendingen van meerdere partijen, waardoor kosten worden gedeeld en de milieubelasting wordt verminderd.

 

Speciaal transport

Speciale transportprojecten vereisen specifieke kennis en ervaring, en bij Axell Logistics zijn we als transportbedrijf uitgerust om aan deze behoeften te voldoen. Express transport, waarbij goederen met de hoogst mogelijke snelheid worden geleverd, sneltransport voor tijdkritische zendingen of koeltransport voor goederen die temperatuurgevoelig zijn; Axell Group heeft de expertise in huis om uw speciaal transport veilig en efficiënt uit te voeren. Laat ons uw uitdagingen kennen, u bent ervan verzekerd dat wij een oplossing op maat vinden.

 

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Contact opnemen

Waarin wij uitblinken

Icon
Ervaring

Met meer dan 90 jaar ervaring in de markt bieden wij u betrouwbare en beproefde logistieke oplossingen.

Icon
Maatwerk

Bij ons krijgt u op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw unieke behoeften.

Icon
Transparantie

Duidelijkheid en openheid vormen de basis voor een goede relatie.

Icon
Samenwerking

Onze klanten blijven gemiddeld 10 tot 15 jaar bij ons, wat getuigt van onze duurzame relaties en uw vertrouwen.

Icon
Oplossingsgericht

Sinds 1933 denken wij van A naar B om voor u de beste oplossingen te vinden.

Binnenlandse distributie

Axell Logistics excelleert in binnenlandse distributie door heel Nederland en Polen. Onze snelle doorlooptijd is mogelijk dankzij onze jarenlange ervaring en ontwikkelde logistieke systemen, waardoor wij efficiënt kunnen opereren in beide landen. Onze betrouwbare service zorgt ervoor dat u kunt rekenen op tijdige leveringen, wat belangrijk is voor het optimaliseren van uw supply chain en het handhaven van gestroomlijnd voorraadbeheer. Axell Logistics is uw partner in logistiek in zowel Nederland als Polen, met een focus op snelheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

 

Internationale distributie

Reikt uw ambitie verder dan de landsgrenzen en bent u op zoek naar een logistiek dienstverlener voor groupage of complete vrachtwagenladingen voor internationaal transport? Wij kunnen u helpen! In het buitenland leveren wij diensten in geheel voormalig Oost-Europa, West-Europa, de Baltische staten en de Balkan. Van 1 pallet tot FTL. Ongeacht de branche, omvang van de organisatie of het type goederen, bieden wij oplossingen voor volledige vrachtwagenladingen (FTL), gedeeltelijke ladingen (PTL) en groupage (LTL). Bij Axell Logistics kunt u rekenen op een volledig, internationaal logistiek pakket!

 

Kooiaap transport

Om het transport nóg sneller en efficiënter te maken, heeft Axell Logistics in Nederland de beschikking over een kooiaap. Dit is een draagbare heftruck die aan de achterkant van een vrachtwagen wordt bevestigd. Deze handige en compacte heftruck kan snel worden losgekoppeld en ingezet om goederen direct bij de klant af te leveren, zelfs op locaties zonder laadperrons of hefapparatuur.

Gebruik maken van een van onze diensten?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Contact opnemen
Image

Ervaren chauffeurs

Onze zeer ervaren chauffeurs, gedegen netwerk en software zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van onze constant hoge kwaliteit van dienstverlening. We organiseren regelmatig een veiligheidsdag, waar de nadruk ligt op het verbeteren van veiligheidsprotocollen en het bevorderen van een veilige werkomgeving. Deze voortdurende investeringen zorgen ervoor dat onze chauffeurs altijd voorbereid zijn om goederen efficiënt en veilig te vervoeren.

Image

Wij kiezen voor duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal bij Axell Logistics en is belangrijk voor zowel ons bedrijf als onze klanten. We zetten ons voortdurend in voor milieuvriendelijke oplossingen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze inzet voor duurzaamheid komt tot uiting in het gebruik van warmtepompen, zonnepanelen, ECO-combi’s en HVO100-brandstof. Duurzaamheid is een leidraad bij al onze beslissingen. In het vierde kwartaal van 2024 zal Axell Logistics haar vloot uitbreiden met de eerste volledig elektrische vrachtwagen, een belangrijke stap in ons streven naar groene transportoplossingen.

Meer diensten van Axell Group

Lees meer

Contractlogistiek

Lees meer

Warehousing

Lees meer

Alle diensten

Veelgestelde vragen

Hoe gaat Axell Group om met speciale transportverzoeken zoals koeltransport of gevaarlijke goederen?

Axell Group beschikt over specifieke protocollen en apparatuur om te voldoen aan de eisen voor speciaal transport. Dit omvat gespecialiseerde voertuigen en ervaren chauffeurs om de veiligheid en naleving van regelgeving te garanderen. Klanten worden aangeraden om specifieke behoeften vooraf te bespreken zodat de juiste voorbereidingen getroffen kunnen worden.

Hoe zorgt Axell Group voor de veiligheid van de goederen tijdens het transport?

Axell Group hanteert strenge veiligheidsmaatregelen, waaronder beveiligde opslag, beveiligd transport, en uitgebreide verzekeringsopties. Elk transport wordt zorgvuldig gepland en gemonitord om de veiligheid van de lading te waarborgen.

Kan ik als particulier ook gebruikmaken van de transportdiensten van Axell Group?

Axell Group richt zich uitsluitend op zakelijke klanten en biedt gespecialiseerde transport- en logistieke diensten die zijn afgestemd op bedrijven. Particuliere transportaanvragen worden over het algemeen niet verwerkt. Bedrijven die interesse hebben in samenwerking of meer informatie wensen, kunnen direct contact opnemen met Axell Group om de mogelijkheden te bespreken.

Maakt Axell Logistics gebruik van een TMS?

Ja, bij Axell Logistics maken we gebruik van een Transportbeheersysteem (TMS). Dit is een softwareoplossing die ons helpt bij het plannen, uitvoeren en optimaliseren van de fysieke verplaatsing van goederen. Een TMS ondersteunt ons bij routeplanning, vrachtbeheer, kostenberekening, vrachtvolgsystemen en documentatiebeheer. Door gebruik te maken van een TMS kunnen we onze transportprocessen stroomlijnen, kosten verlagen en de leverbetrouwbaarheid verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat goederen tijdig en tegen minimale kosten op de juiste bestemming aankomen.

Is uw vraag niet beantwoord in de FAQ?

Mocht uw vraag onbeantwoord zijn, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ontdek de mogelijkheden

Kies vandaag nog voor Axell Logistics en ervaar de kracht van betrouwbaar transport. Laat uw gegevens achter, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

Dien een terugbelverzoek in

"*" indicates required fields

Privacybeleid*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.