Fulfilment services

Onze fulfilment services ondersteunen u bij elke stap van het logistieke proces, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw onderneming.

Wat zijn fulfilment services?

Fulfilment omvat het volledige proces van het beheren en afhandelen van online bestellingen voor uw webwinkel. Dit begint bij de opslag van producten in ons magazijn (warehousing). Wanneer een klant een bestelling plaatst, zorgen wij voor het verzamelen (picking), verpakken (packing) en verzenden van de bestellingen.

Daarnaast beheren wij ook retourzendingen en bieden we klantensupport. Fulfilment serviceproviders zoals Axell Logistics helpen uw webshop efficiënt te werken door deze logistieke taken uit handen te nemen, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

Meer weten? Onze teams van Axell Logistics staan voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Uw goederen in vertrouwde handen

De groeiende e-commerce-industrie is een kans om uw bedrijf te promoten en een breed publiek te bereiken. Maar het exploiteren van een webwinkel vereist veel logistieke voorbereiding en kennis. Online winkelen wordt steeds populairder, en als uw bedrijf moeite heeft met de toegenomen vraag, is een e-commerce magazijnservice de oplossing.

Onze fulfilment services zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren ondernemers. Bij Axell Group passen we deze diensten volledig aan op uw specifieke behoeften, zodat u optimaal kunt profiteren van onze expertise, ongeacht de fase van uw onderneming.

 

Wat levert het u op?

Effectief beheer van de e-commerce-industrie draait om logistiek. Voor beginnende online winkels lijkt het aantal bestellingen kleiner en dus makkelijker te coördineren. Maar zonder ervaring is dit een uitdagende klus. Investeren in magazijnfaciliteiten en de infrastructuur voor het hele logistieke proces is bovendien zeer kostbaar.Fulfilment uitbesteden is dan de perfecte oplossing.

Axell Logistics zorgt voor efficiënte opslag, verzending, klantenservice aan u en retourafhandeling, zodat u volledige controle behoudt over uw webwinkel.

Axell

Waarom Axell Logistics?

Als familiebedrijf onderscheidt Axell Logistics zich al 90 jaar in haar dienstverlening door onze centrale ligging, wat zorgt voor snelle en efficiënte levering. Wij bieden een complete service, inclusief retourafhandeling en klantenservice, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistiek.

Met verzendopties tot 23.00 uur garanderen we flexibiliteit en snelheid voor uw klanten. In Polen leveren we alle bestellingen die voor 11:00 uur binnenkomen, de volgende dag. Bovendien staat Axell bekend om uitstekende bereikbaarheid en persoonlijke aandacht, waardoor uw bedrijf profiteert van een betrouwbare en klantgerichte fulfilmentpartner. Onze jarenlange ervaring en op maat gemaakte oplossingen maken ons de ideale keuze voor elke e-commerce ondernemer die op zoek is naar kwaliteit en efficiëntie.

Wij staan voor u klaar

Gebruik maken van onze fulfilment diensten of heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor meer informatie over Axell Logistics.

Dien een terugbelverzoek in

"*" indicates required fields

Privacybeleid*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Branchespecifieke oplossingen

Bij Axell Logistics nemen we een variërend aanbod van producten aan en bedienen we diverse branches, zowel voor B2B als B2C klanten. We werken met bedrijven van diverse groottes, van MKB’s tot multinationals, in sectoren zoals retail, fashion, hightech, healthcare (ondersteunende devices), consumentenproducten en hernieuwbare energie.

Distribueert u kleding, ondersteunende devices of duurzame energieproducten? Wij hebben de expertise en middelen om aan uw vraag te voldoen. Onze op maat gemaakte logistieke oplossingen zorgen ervoor dat uw producten efficiënt en betrouwbaar worden opgeslagen en geleverd, ongeacht uw branche.

Betrouwbare e-fulfilment oplossingen

 

Warehousing

Wij kennen alle ins en outs van logistiek en warehousing. We beschikken over uitgebreide magazijnruimtes in Nederland en Polen, uitgerust met moderne apparatuur. Ons team van specialisten zorgt dagelijks voor het veilig opslaan, picken en laden van goederen, waardoor we optimale efficiëntie en betrouwbaarheid kunnen garanderen.

 

Pick and pack services

Onze pick and pack services zorgen voor nauwkeurige en efficiënte orderverwerking. Wij selecteren zorgvuldig de juiste producten uit ons magazijn en verpakken deze volgens uw specifieke wensen en eisen.

 

Warehouse Management Systeem

Ons Warehouse Management Systeem (WMS) biedt real time inzicht in uw voorraad en orders, waardoor u altijd op de hoogte bent van de status van uw producten. Daarnaast kunnen we een API-integratie met uw webshop verzorgen (Shopify, Magento of WooCommerce).

 

Value Added Services

Axell Logistics biedt diverse Value Added Services. Onze extra diensten omvatten maatwerkverpakking, kwaliteitscontrole, assemblage en productpersonalisatie. Op deze manier maken we uw producten niet alleen aantrekkelijker, maar creëren we ook een unieke winkelervaring voor uw klanten.

 

Retourverwerking

Wij nemen het volledige retourproces voor u uit handen. Van het ontvangen en inspecteren van geretourneerde producten tot het verwerken en opnieuw uitsturen. Axell Logistics zorgt ervoor dat retouren snel en efficiënt worden afgehandeld.

 

Klantenservice

Ons professionele klantenserviceteam staat klaar om u ondersteunen en uw vragen en problemen snel op te lossen. We bieden uitgebreide ondersteuning via meerdere kanalen, zoals telefoon en e-mail.

 

Gebruik maken van onze fulfilment services? Vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Contact opnemen

Onze kernwaarden

Icon
Ervaring

Met meer dan 90 jaar ervaring in de markt bieden wij u betrouwbare en beproefde logistieke oplossingen.

Icon
Maatwerk

Bij ons krijgt u op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw unieke behoeften.

Icon
Transparantie

Duidelijkheid en openheid vormen de basis voor een goede relatie.

Icon
Partnership

Onze klanten blijven gemiddeld 10 tot 15 jaar bij ons, wat getuigt van onze duurzame relaties en uw vertrouwen.

Icon
Oplossingsgericht

Sinds 1933 denken wij van A naar B om voor u de beste oplossingen te vinden.

Meer tijd voor uw webwinkel

Als retailer moet u zich kunnen concentreren op uw webwinkel. Liever besteedt u tijd aan uw organisatie en verkoop van uw producten, zonder u zorgen te hoeven maken over opslagfaciliteiten, voorraadbeheer en leveringslogistiek. Met onze uitgebreide diensten onder één dak bieden wij u een complete oplossing.

Image

Focus op duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Axell Logistics en haar klanten. Ons wagenpark voldoet aan de nieuwste milieunormen en geluidseisen in de Benelux. We maken gebruik van eco-combi’s en HVO100 hernieuwbare diesel. De eerste 100% elektrische vrachtwagen is besteld en zal in 2025 worden ingezet.

Belevering europa

Zendingen door heel Europa

Wij garanderen snelle verbindingen binnen Nederland, Polen en internationale leveringen door heel Europa. Met een totale opslagruimte van 150.000 vierkante meter verspreid over locaties in Nederland en Polen, kunnen we uw goederen efficiënt opslaan en verzenden. Onze strategisch gelegen magazijnen en goed georganiseerde logistieke processen zorgen ervoor dat uw zendingen snel en betrouwbaar op hun bestemming aankomen.

Meer diensten van Axell Logistics

Lees meer

Value Added Services

Lees meer

Retail distributie

Lees meer

Alle diensten

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen warehousing en fulfilment?

Warehousing en fulfilment zijn beide belangrijke onderdelen in de logistieke sector, maar met verschillende functies. Warehousing richt zich op het opslaan en beheren van goederen in een magazijn, inclusief het organiseren, controleren en bijhouden van voorraad. Het biedt een veilige plek voor goederen totdat ze nodig zijn. Fulfilment gaat verder door het hele proces van orderverwerking te omvatten: van het ontvangen van klantorders, orderpicking, verpakken en verzenden tot aan klantenservice en retourbeheer. Fulfilment is gericht op efficiënte doorvoer van producten om snelle leveringen te garanderen en aan klantverwachtingen te voldoen.

Waarom zou u het uitbesteden?

Het uitbesteden van fulfilment biedt veel voordelen. Het bespaart kosten omdat u geen eigen magazijn en personeel hoeft te faciliteren. Daarnaast kan Axell Logistics snel opschalen bij drukte. We hebben de technologie, kennis en ervaring om bestellingen snel en foutloos af te handelen. Door fulfilment uit te besteden, kunt u zich volledig richten op het product.

Wat is e-fulfilment?

E fulfilment is een essentieel onderdeel van de e-commerce logistiek, waarbij het fulfilment center een centrale rol speelt. Fulfilment betekent het complete proces van het verwerken van online bestellingen, vanaf het moment dat een klant een aankoop doet tot de uiteindelijke levering aan de deur. Een betrouwbare partner in e-fulfilment zorgt ervoor dat het gehele logistieke proces soepel en efficiënt verloopt, inclusief voorraadbeheer, orderverwerking, verpakking en verzending. Dit stelt e-commerce bedrijven in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten terwijl ze verzekerd zijn van een naadloze leveringservaring voor hun klanten.

Axell Logistics biedt ook maatwerkoplossingen voor de retail sector

Wij bieden superieure magazijn- en distributieconcepten voor zowel food als non-food producten. Onze jarenlange ervaring en de meest up-to-date supply chain kennis zorgen voor: een optimale, duurzame en kostenefficiënte supply chain. Dat is waar het bij Axell Logistics om draait. Lees hier meet over Retail Solutions bij Axell Logistics

Is uw vraag niet beantwoord in de FAQ?

Mocht uw vraag onbeantwoord zijn, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Fulfilment uitbesteden?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij staan klaar om uw logistieke uitdagingen aan te pakken met op maat gemaakte oplossingen.We gaan graag met u in gesprek.

Dien een terugbelverzoek in

"*" indicates required fields

Privacybeleid*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.