Value Added Services

Met onze uitgebreide kennis en ervaring in value added services, zijn wij in staat om u te voorzien van volledig geïntegreerde logistieke oplossingen.

Aanvullende diensten

In de logistieke sector gaat het al lang niet meer alleen om transport. Naast het vervoeren van producten van A naar B, biedt Axell Logistics extra waardevolle diensten aan. Dit noemen we value added services. Met deze extra diensten zorgen we bijvoorbeeld voor passende verpakkingen en correcte etiketten. Het doel van value added services (VAS) is om extra waarde toe te voegen aan het logistieke proces en de supply chain, bovenop de basisdiensten.

Meer weten? Onze teams van Axell Logistics staan voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Onze Value Added Services

Elke zending is anders in grootte en voorbereiding. Axell Logistics heeft ruime ervaring in het uitvoeren van tal van diensten welke waarde toevoegen aan uw producten, zoals:

  • Verpakken. Zorgt voor het veilig en efficiënt verpakken van uw producten om schade tijdens transport te voorkomen.
  • Etikettering. Het aanbrengen van correcte en specifieke labels op uw producten voor betere traceerbaarheid en naleving van regelgeving.
  • Kwaliteitscontroles. Inspecteert uw producten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste normen voordat ze naar de klant gaan.
  • Display montage. Assembleren en opzetten van uw winkeldisplays voor een aantrekkelijke presentatie in de detailhandel.
  • Multi-packs. Samenvoegen van meerdere producten in één verpakking voor promotionele of verkoopdoeleinden.
  • Assemblage. Het in elkaar zetten van onderdelen tot een compleet product.
  • Speciale verpakkingen. Ontwerpen en creëren van op maat gemaakte verpakkingen voor uw specifieke productbehoeften.
  • Retour management (RMA). Beheren van het retourproces van uw producten, inclusief inspectie, reparatie en herverpakking.
  • Douane-afhandelingen. Axell Logistics zorgt, samen met de juiste partijen, dat uw complexe douaneformaliteiten efficiënt en wettig worden afgehandeld.

Meer weten over onze diensten? Neem contact op

Gebruik maken van onze Value Added Services of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met één van onze specialisten voor meer informatie.

Dien een terugbelverzoek in

"*" indicates required fields

Privacybeleid*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waar wij in uitblinken

Icon
Ervaring

Met meer dan 90 jaar ervaring in de markt bieden wij u betrouwbare en beproefde logistieke oplossingen.

Icon
Maatwerk

Bij ons krijgt u op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw unieke behoeften.

Icon
Transparantie

Duidelijkheid en openheid vormen de basis voor een goede relatie.

Icon
Partnership

Onze klanten blijven gemiddeld 10 tot 15 jaar bij ons, wat getuigt van onze duurzame relaties en uw vertrouwen.

Icon
Oplossingsgericht

Sinds 1933 denken wij van A naar B om voor u de beste oplossingen te vinden.

VAS

Voordelen van Value Added Logistics

Ontzorging is het keyword dat onze value added services samenvat. Wij doen waar we goed in zijn: het optimaliseren van logistieke processen en het toevoegen van waarde aan uw producten en specifieke vereisten. Dit bespaart u tijd en kosten, verbetert de efficiëntie en leidt tot hogere klanttevredenheid. Laat ons uw logistieke uitdagingen aanpakken, zodat u zich volledig kunt richten op excelleren in uw vakgebied en core business.

realtime inzicht

Realtime inzicht in producten en bestellingen

Alle processen kunnen volledig worden afgestemd op uw situatie door uitwisseling van gegevens. Met het OrderFlow Warehouse Management System (WMS) dat in Nederland wordt gebruikt en het Quantum Qguar WMS dat in Polen wordt gehanteerd, kunt u eenvoudig de status van producten en bestellingen zien. Op elk moment van de dag kunt u zien welke producten u op voorraad heeft, welke producten zijn verzonden en welke zijn geretourneerd.

waardetoevoegdende diensten

Standaard opties of maatwerk oplossingen

Het logistieke proces is voor iedere klant anders en daar spelen we graag op in. Samen bespreken we uw wensen om te onderzoeken waar Axell Logistics de meeste waarde toe kan voegen. U heeft hierin de leiding, maar wij staan klaar om u ook van advies te voorzien. Als ervaren professionals presenteren wij op maat gemaakte Value Added Services (VAS) die uw bedrijf nog verder helpen te groeien.

Meer diensten van Axell Group

Lees meer

Fulfilment

Lees meer

Contract logistiek

Lees meer

Alle diensten

Veelgestelde vragen

Kunnen VAS ook worden geïntegreerd in mijn bestaande logistieke processen?

Ja, VAS kunnen perfect worden geïntegreerd in uw bestaande logistieke processen. Door de samenwerking aan te gaan met Axell Logistics, kunt u deze extra diensten direct in uw supply chain opnemen. Een meer geïntegreerde en efficiënte operationele workflow is het resultaat.

Zijn VAS diensten altijd een standaard pakket?

Nee, Value Added Services komen niet in een standaard pakket. Onze diensten zijn maatwerk en worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Axell Logistics biedt VAS op een flexibele manier aan.

Wat betekent VAS en VAL?

Value Added Services (VAS)

Bij Value Added Services (VAS) streven we ernaar om waarde toe te voegen aan uw goederen door middel van praktische handelingen zoals assembleren, verpakken en andere specifieke diensten die de functionaliteit of presentatie van uw producten verbeteren.

Value Added Logistics (VAL)

Value Added Logistics (VAL) gaat verder dan enkel de producten zelf. Het richt zich op het toevoegen van waarde aan uw gehele supply chain. Dit omvat strategische processen en activiteiten die niet alleen de efficiency en effectiviteit van uw logistieke operaties verbeteren, maar ook de algehele waarde van uw producten verhogen gedurende de gehele distributie- en leveringsketen.

Is uw vraag niet beantwoord in de FAQ?

Mocht uw vraag onbeantwoord zijn, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op met één van onze specialisten voor meer informatie.

Dien een terugbelverzoek in

"*" indicates required fields

Privacybeleid*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.