Warehousing

Met een gecombineerde magazijncapaciteit van bijna 100.000 m2 in Nederland is Axell Logistics in staat om aan uw langdurige en tijdelijke opslagbehoeften te voldoen.

Gecombineerde magazijncapaciteit
Met een gecombineerde magazijncapaciteit van bijna 100.000 m2 in Nederland is Axell Logistics in staat om aan uw wisselende opslagbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om consumptiegoederen of industriële producten, elk magazijn heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

Snelle belevering
Wij bieden magazijnoplossingen en Europese distributeurdiensten voor de internationale producenten van consumentenartikelen. Uw klanten (dealers en e-commerce platformen) houden vaak bewust hun voorraden laag. Door uw voorraad op te slaan in onze magazijnen in Nederland, bent u in staat om snel uw Europese klanten te beleveren.

Wij werken onder andere samen met

Image
Image

3PL diensten
Gezamelijk met onze collega’s van Axell Transport, bieden we 3PL-diensten aan vanuit onze dedicated en multi client magazijnlocaties. Door te werken volgens het Single Point of Contact (SPOC) principe zorgen we ervoor dat de communicatie met onze klanten altijd spot on en pro-actief is. Wij verzorgen alle gangbare magazijnactiviteiten voor het optimaliseren van uw supply chain.

Warehouse Management Systeem (WMS)
Onze magazijnlocaties werken op speciale Warehouse Management Systemen (WMS), die worden ondersteund door onze eigen IT-afdeling. Dit zorgt voor een naadloze overdracht van gegevens tussen uw besturingssysteem en ons WMS. Dit kan via een beveiligde EDI, XML, API of CSV integratie tussen uw ERP systeem of webshop en ons WMS.

Welke voordelen bieden onze warehouse services

Capaciteit

Met bijna 100.000 m2 warehousing bieden we capaciteit en flexibiliteit.

Kwaliteit

ISO 9001:2015 en IFS Logistics versie 2.2 (opslag van voedingsmiddelen) gecertificeerd.

Diversiteit

Opslag en fulfilment in blokstapeling, palletstellingen of pickplanken voor Retail, FMCG, Food & Feed of Industriële producten.

Ondersteuning

In-house IT & Engineering Team en geïntegreerde WMS systemen.

Welke dienstverlening kunnen wij nog meer aanbieden.

Op zoek naar een Value added partner, lees dan hier meer

Value added services

Al bekend met onze dienstverlening op het gebied van transport?

Transport

Onze fulfilment service biedt altijd een stapje meer

Fulfilment

Als uw partner in contract logistiek denken wij graag mee

Contract logistiek

Ook in de retail distributie bieden wij diverse oplossingen

Retail distributie

Meer over Axell Logistics

Axell Logistics