Over Axell Financial

Sinds 2004 richten we, ons met Axell Financial Services op professionele, betrouwbare en effectieve ondersteuning van bedrijven op het gebied van personeelszaken, salarisadministratie, boekhouding en overige financiële en juridische diensten.

Image

Kwaliteit dienstverlening.
Om u volledig te ontzorgen werken wij voortdurend samen met een advocatenkantoor en belastingadviseurs. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze dienstverlening gegarandeerd.

Certificering.
Als financiële dienstverlener zijn wij ook in het bezit van het certificaat van het Ministerie van Financiën en het lidmaatschap van de Accountantsvereniging in Polen.

Historie van Financial Services

Onze historie start als Jo Timmermans in 1933 een handelsonderneming in stro start. Vele jaren later, in 1999, wordt ook het uitzendbureau vanuit Diessen opgericht wat in een later stadium is verhuisd naar Tilburg. In 2004 is Financial Services opgericht als dienstverlener in payrolling en personeelsadministratie. Deze dienst is toegevoegd om een totaaloplossing te bieden voor klanten in Nederland en Polen die de financiële afhandeling willen uitbesteden of advies nodig hebben.

Jo Timermans registreert J.A.C. Timmermans als handelsonderneming in stro

Timmermans is de grootste stro leverancier in Nederland

Transitie in de core business, van stro handel naar logistiek en opslag van golfkarton voor Philips

Zoon Jan komt in het bedrijf, hij rijdt rond op de heftruck en behaalt zijn groot rijbewijs

Jan Timmermans neemt het bedrijf over van zijn vader

Het eerste uitzendbureau Axell wordt opgericht door Jan in Diessen

Het overlijden van Jan Timmermans en het intreden van Henriette Timmermans in de organisatie

Axell Financial Services geopend in Polen en Axell Polska

Onze kernwaarden

Icon
Menselijk

Wij respecteren elke medewerker, klant en leverancier

Icon
Transparant

Wij zijn eerlijk

Icon
Daadkrachtig

Wij zijn pro-actief

Icon
Oplossend

Wij tonen expertise

Icon
Ondernemend

Wij zijn alert en zien kansen

Naast financiële dienstverlening zijn we ook gespecialiseerd op het gebied van logistieke dienstverlening. Meet weten over onze brede dienstverlening?

Meer over Logistics

Axell Logistics

Onze Financial Services

Financial Services

Onze Transport services

Transport

Niet gevonden wat u zocht? Wellicht kunnen wij uw vraag beantwoorden met de FAQ.

Welke diensten levert Axell Group?

Onze bedrijven Axell Logistics en Axell Financial bieden samen een divers en breed dienstepakket (services) aan. Het combineren van de expertise van logistiek ingenieurs, IT-specialisten, arbeids- en salarisspecialisten, we zijn in staat om uitgebreide en op maat gemaakte oplossingen te creëren.

Value added logistics: Geen enkel logistiek proces is hetzelfde en vraagt ​​om dezelfde oplossing. Daarom bieden wij diverse diensten aan zoals (her)labelen, co-packen, bevestigen van prijsstickers, het samenstellen van winkeldisplays en het verpakken van geschenkverpakkingen.

Warehousing: Wij voeren alle voorkomende warehousingdiensten (magazijn) uit, zoals opslag, crossdocking, pick- en verpakkingsactiviteiten en logistiek met toegevoegde waarde. Ofwel vanuit onze eigen logistieke centra of vanaf de locatie van de klant.

Transport: Met ons eigen wagenpark en een pool van toegewijde onderaannemers hebben we een passende oplossing voor alle soorten transportbehoeften.

Accounting & payrolling: In Polen bieden we een volledig assortiment van accounting- en payrolling-oplossingen.

Wat kan Axell Group voor u betekenen?

Axell Group bundelt de krachten van Axell Logistics en Axell Financial en biedt een breed scala aan creatieve en flexibele oplossingen op maat voor het ondersteunen van de logistieke processen van haar klanten. Dit wordt gerealiseerd door meer dan 10 locaties in Nederland en Polen, beschikt over 150 interne medewerkers, 125 moderne vrachtwagens en 150.000 m2 aan opslagcapaciteit. Axell Logistics van oorsprong (1932) Timmermans Transport & logistiek is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf in logistiek, met 2 locaties in Nederland (Diessen en Etten-Leur ) en 5 in Polen. Naast distributie in de Benelux en Polen is Axell Logistics ook internationaal transportspecialist op de corridor Benelux-Duitsland-Polen. Ook beschikken we over ruim magazijnruimte in Nederland en Polen waar op- en overslag, value-added services en e-fulfilment activiteiten voor diverse klanten plaatsvinden. Axell Financial is gespecialiseerd in accounting en payrolling. Het verlonen van vaste en flex-medewerkers vraagt om een uitgebreide administratie, vakkennis en dus tijd en kosten. Sinds jaar en dag hebben wij deze expertise in eigen huis en ondersteunen wij veel bedrijven met payrolling. Payrolling doen we zowel in Nederland als in Polen. In Polen verzorgen wij ook een volledig pakket aan accountancywerkzaamheden.

Wat is Axell Group?

Ons familiebedrijf Axell is in 1933 in Nederland opgericht en in 1997 uitgebreid naar Polen. De organisatie is in bijna 90 jaar tijd behoorlijk gegroeid. Vandaag de dag telt Axell Group meer dan 10 locaties in Nederland en beschikt over 150 interne medewerkers, 125 moderne vrachtwagens en 150.000 m2 aan opslagcapaciteit. Wij bundelen de krachten van Axell Logistics en Axell Financial en kunnen hierdoor een breed scala aan creatieve en flexibele oplossingen op maat bieden voor het ondersteunen van de productie- en logistieke processen van onze klanten. Wilt u weten wat Axell Group voor uw organisatie kan betekenen? Kijk op Axell Logistics en Axell Financial voor meer informatie.

Is uw vraag niet beantwoord in de FAQ?

Onze FAQ geeft niet op elke vraag antwoord. Mocht uw vraag onbeantwoord zijn, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Heeft u een specifieke vraag voor een van onze afdelingen? Klik dan op desbetreffende afdeling voor de contactgegevens, Logistics en Group.    

Waar is Axell Group gevestigd?

Axell Group beschikt over 20 vestigingen in Nederland, Polen, Hongarije en Oekraïne. Alle vestigingen, afdelingen en bijbehorende contactgegevens zijn terug te vinden op de contactpagina van de Group.

Waar kan ik actuele vacatures vinden bij Axell Group

Met 150 medewerkers is Axell Group peen van de grotere familiebedrijven in Nederland. We zijn continu opzoek naar nieuw talent om ons te versterken in Nederland bij zowel de Group als bij Logistics. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kan Axell jou deze wellicht bieden. Alle actuele vacatures en stageplaatsen voor al onze vestigingen en afdelingen kunt u vinden o onze website. Zit er geen passende vacature bij? Stuur gerust een open sollicitatie.