Payrolling

Als bedrijf is het mogelijk om salarisadministratie uit te besteden bij Axell Financial Services. We dragen zorg van A tot Z over de verloning van werknemers en andere administratieve bijkomstigheden.

Verlengstuk salarisadministratie
Als onderdeel of  uitbreiding op de salarisadministratie verzorgen wij onder andere de voorbereiding van gedetailleerde en collectieve loonlijsten.  Ook kunnen wij ondersteuning bieden bij het beheren van overboekingen en het voorbereiden van relevante documentatie.

We vinden het vooral van belang dat de klant ontzorgt wordt. Hierbij kunt u denken aan het faciliteren van overboekingen naar individuele bankrekeningen van werknemers en het verrichten van werkzaamheden met betrekking tot de beslaglegging op verdiensten.

Onze kernwaarden

Icon
Menselijk

Wij komen alle afspraken na

Icon
Transparant

We communiceren open en eerlijk

Icon
Daadkrachtig

We gaan  geen enkele uitdaging uit de weg

Icon
Oplossend

Voor elk probleem vinden wij een oplossing

Icon
Ondernemend

Wij zijn alert en zien kansen

Image

Efficiency
Door gebruik te maken van de Payrolling service van Axell Financial kunnen onze klanten hun tijd efficiënter besteden binnen hun organisatie. We nemen alle aspecten omtrent salarisadministratie voor onze rekening.

Het uitbesteden van uw werkzaamheden op het gebied van uw personeelsadministratie zorgt uiteindelijk voor kostenoptimalisatie binnen de organisatie.

Bent u benieuwd welke extra services wij kunnen bieden? Lees meer hierover via de links.

Lees meer over accounting

Accounting

Lees meer over deze service

Personeelszaken

Meer over de overige services

Overige services