Axell bereik vergroten

Help jij ons met het vergroten van het bereik van Axell op social media? Lees hieronder hoe het werkt.

Image

Samen maken we het verschil
Om de naamsbekendheid van Axell te verhogen is het van belang dat het bereik via de social media platformen stijgt. Met bereik wordt het aantal mensen die de berichten van de Axell pagina’s zien op hun ‘feed’ – tijdlijn – bedoeld.

Hoe verhoog je het bereik? Door het uitnodigen van jouw vrienden, familie en netwerk om de pagina’s te liken/volgen. Als zij de uitnodiging accepteren worden de berichten op hun feed ook zichtbaar. Maar hoe doe je dat. Hiervoor hebben we een beschrijving gemaakt om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken. De target is dat iedereen minimaal 10 mensen uitnodigt om de pagina’s te volgen.

Volg onderstaande Facebook en LinkedIn instructie om jouw kennissen, vrienden en netwerk toe te voegen.

Facebook

Open Facebook en log in. Je komt vervolgens op jouw feed terecht met de laatste updates van je Facebook vrienden en bedrijven die je volgt. Klik op de zoekbalk en typ: ‘Axell Group’ (of Axell Logistics). Nu heb je de Facebook pagina van Axell Group voor je, klik op de drie puntjes in het menu. Vervolgens vouwt een keuze menu uit met de optie ‘Vrienden uitnodigen’, klik hierop. In het overzicht kun je iedereen selecteren die je een uitnodiging wilt sturen om de pagina te liken/volgen. Als je dit gedaan hebt rond dan af met de button ‘Uitnodiging sturen’.

LinkedIn

Open LinkedIn en log in. Je komt vervolgens op jouw feed terecht met de laatste updates van je LinkedIn netwerk. Klik op de zoekbalk en typ: ‘Axell Group’ (of Axell Logistics). Je hebt nu op de LinkedIn pagina van Axell Group voor je. Als je de pagina(‘s) nog niet volgt, klik dan op Volgen. Vervolgens klik je op ‘Meer’ en klik je daarna op ‘Delen in een bericht’. De chatfunctie opent. Typ 1 naam in het invoerveld. Typ een bericht bij de link in het tekst vak en verzend deze naar de netwerkrelatie die je wil uitnodigen om de pagina leuk te vinden. LET OP: doe 1 persoon per keer anders creëer je een groepschat.

Geef aan dat je bij ons werkt!
Heb je op jouw profiel nog niet aangegeven dat je bij Axell Group of Axell Logistics werkt? Pas dit dan aan. Weet je niet hoe het werkt? Neem dan contact op met de afdeling Marketing. Zij helpen je graag verder met het instellen van de organisatie waar jij werkt.

Bij overige vragen of ondersteuning bij het uitnodigen van volgers kun je contact opnemen met de Marketingafdeling via: marketing@axell.nl.